Få offert
{{count}}
Få offert
{{count}}

Skåp

Våra prefabricerade skåp är framtagna i samarbete med installatörer. Vi vill nämligen att de ska vara banbrytande lätta att installera och lätta att serva. Och vem vet bättre än de som arbetar med dem dagligen? Vi vågar påstå att vi skapat marknadens bästa prefabskåp.

Uponor Prefab

Varför Uponors skåp?

Kvalitet in i minsta detalj

Våra prefabskåp särskiljs genom vår noggranna kvalitetskontroll. Varje produkt genomgår rigorösa tester och inspektioner för att säkerställa att de uppfyller vår strikta standard. Dessutom använder vi endast premiummaterial vilket garanterar hållbarhet, pålitlighet och överlägsen funktionalitet.

Anpassat efter dina behov

Tack vare vår flexibla standard kan vi snabbt och enkelt anpassa våra skåp tillsammans med dig som kund. Tusentaltals möjliga konfigurationer med olika kopplingar, upp och ner, höger och vänster och olika slags utrustning. Du får precis det du behöver.

Snabb leverans

Vår flexibla standard bygger på ett antal fasta parametrar. Detta gör att vi inte behöver börja på noll när vi ska anpassa ett skåp efter dina önskemål, vilket i sig möjliggör det omöjliga: du får en produkt anpassad efter ditt projekt – med snabb leverans.

Sortiment

Här hittar du marknadens mest installationsvänliga och mest utrymmeseffektiva prefabricerade fördelarskåp. De uppfyller alla krav och regler och är utformade efter vår långa erfarenhet och kunnande.

Skåp

Vatten- och värmeskåp

Golvvärmeskåp

Inkommande vattenskåp

Alternativ

Schaktbottnar

Takplattor

Fabriken

Made in Västerås

Vårt nya prefabcenter ligger vid vårt lager i Västerås och möjliggör en unik kombination av utveckling, design, montering, order och leverans.

Vill du veta mer?

Vill du ha mer information om vår prefab, en offert på ett projekt eller har du några andra frågor?