Få offert
{{count}}
Få offert
{{count}}

Unika krav kräver unika lösningar

Oavsett storlek eller komplexitet vad gäller vatten och värmedistribution i fastigheten så prefabricerar vi lösningar helt enligt dina behov. I samarbete med dig som kund så designar vi schakt, skåp, renoveringskassetter eller installationsväggar.

Skräddarsytt utifrån behov

Snabb 
installation

Strategisk
partner

Skräddarsytt för dig

Våra skåp anpassas till den enskilda kundens behov, oavsett om det är småhus, radhus, flerbostadshus, kommersiella lokaler eller industri.

Vi prefabricerar allt från enklare tappvatten- och radiatorskåp till större skåp för t.ex. golvvärme, inkommande vatten eller markvärme.

Alla skåp levereras med vitlackerad ram och lucka, stänkskydd och övriga tillbehör som väljs till.

Vid specialanpassade skåp är förarbetet och produktionen mer komplex än för vår flexibla standard. Så hör av dig till vårt prefabteam så hjälper de dig med mer information eller offert.

En strategisk prefabpartner

Vi har under många år arbetat som strategisk partner för prefabricerade lösningar till olika aktörer på marknaden. Allt från byggföretag till husfabrikanter. Från det stora till det lilla. Vår långa erfarenhet och stora kunskap inom VVS tillsammans med vårt breda sortiment gör att vi kan lösa de allra flesta utmaningar.

Vårt nya prefabcenter gör att vi har utrymme att ta oss an ännu fler strategiska partners. De som utöver en anpassad lösning även har behov av en tillförlitlig leverantör, med rum för lagerläggning utifrån när leverans ska ske.

Vill du veta mer?

Vill du ha mer information om vår prefab, en offert på ett projekt eller har du några andra frågor?